Hogyan kerülhetek be?

A jelentkezés feltétele, hogy érettségivel rendelkezz. Egyelőre nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz ezen az oldalon keresztül, de ezután egy szigorú kiválasztási folyamaton fogsz keresztül menni, amelynek egy része online, más része személyesen zajlik majd.

Alapvetően azt várjuk tőled, hogy légy jóban a számokkal, de értsd meg a mögöttük meghúzódó történeteket is. Akard megérteni a marketing, a reklám mögötti üzleti mozgatórugókat. Érdekeljen a márkák világa és a médiaüzlet. Légy pontos, ne ugorj el a nagy türelmet igénylő, monoton feladatok elől, de szeresd használni az agyadat, keresd az összefüggéseket is. Az angol nyelv legalább középfokú ismerete elvárás, enélkül sem a munkánkhoz szükséges szoftverek egy részét nem tudod használni, sem az ügyfélkommunikációba nem tudsz teljesen bekapcsolódni. A számok mellett az Excel is legyen a barátod legalább az alapműveletek, a leggyakoribb képletek és az egyszerűbb kimutatások szintjén.

Így tehát előny, ha gazdasági, pénzügyi, műszaki, gazdinfo vonalon tanulsz vagy tanultál, de nem  előfeltétel.

Fontos: Ha korábban már regisztráltál, nem tudsz újra regisztrálni. Ebben az esetben keresd Török Diánát a diana.torok@groupm.com címen.

Mi történik, ha lenyomom a Jelentkezés gombot?

A jelentkezési űrlap kitöltését követően értesítést kapsz a megadott e-mail fiókodba. Nincs más dolgod, mint megerősíteni a jelentkezést, majd megoldani a második e-mailben kapott feladatsort. Ha a technika ördöge felébred, s nem érkezik meg az e-mail a jelentkezési űrlap kitöltését követő 24 órán belül, keresd Török Diánát a diana.torok@groupm.com címen. Figyelem: bizonyos e-mail szolgáltatók spambe helyezik az ilyen típusú leveleket, így javasoljuk, hogy ellenőrizd a Junk mail vagy Spam mappákat is!

Jelentkezés

* indicates required