Ha a felvételi során téged is kiválasztunk, akkor az oktatáson ingyenesen vehetsz részt, sőt a képzés teljes ideje alatt fizetést kapsz, tehát még fizetünk is neked, hogy nálunk tanulsz! Nincs más dolgod, mint tanulni, szakmai gyakorlatot tölteni és sikeresen teljesíteni a vizsgákat.

OK, de miért jó ez nektek?

Mert a hirdetési piac egyre csak növekszik és folyamatosan szükségünk van új tehetségekre, hogy az ügyfeleinknek mindig a legjobbat tudjuk nyújtani.

Ha a képzést sikeresen teljesíted, leteszed az összes elvárt vizsgát, és van nyitott pozíciónk, akkor további legalább hat hónapig számítunk a munkádra heti legalább 30 órában. Ennek megváltására is van lehetőséged, ebben az esetben azonban a képzés költségét (490.000 Ft+ áfa) meg kell térítened. Természetesen ha a képzés során úgy találod, találjuk, hogy ez a világ mégsem neked való, akkor kiléphetsz, nem kell fizetned semmit és megkapod az időarányos fizetésedet is. Persze mi abban bízunk, hogy hosszabb távon megtalálod nálunk az utadat.

Ha a GroupM ügynökségeknél nem tudunk munkát biztosítani számodra vagy a munkaviszonyod 6 hónapon belül nem neked felróható okból szűnik meg, a képzési díjat természetesen akkor sem kell megtérítened. A pontos feltételeket a tanulmányi szerződésed tartalmazza majd, de egyéb “apró betűs részre” nem kell számítanod.

Jelentkezem